eSOLAR d.o.o.

BiHEN+ i Grosine punjači dostupni i na bh. tržištu

EN+ i Grosine punjači dostupni i na bh. tržištu

U skladu sa potrebama bh. tržišta, kompanija eSOLAR d.o.o. je potpisala ekskluzivni ugovor sa kompanijama EN+ i Grosine koji su lideri u oblasti proizvodnje AC i DC punionica za električna vozila širom svijeta, te za sve klijente nudimo mnogobrojne opcije električnih punionica različitih snaga i kapaciteta.

eSOLAR d.o.o. nudi Grosine inteligentni EV punjač jačine 2x7kW i 2x22kW, ​​koji ispunjava funkcionalne zahtjeve vlasnika električnih vozila. Punjač posjeduje dvije izlazne utičnice a njegova poslovna upotreba koristi sistem inteligentne kontrole uz pomoć aplikacije. Podržava Ethernet/4G/Wi-Fi komunikaciju, te je opremljen funkcijom RFID kartice za identifikaciju identiteta kako bi se spriječila krađa električne energije. Samo korisnik sa RFID karticom ima pristup punjenju.

Također, u ponudi imamo i EN+ komercijalni 22KW punjač dizajniran za javnu upotrebu sa RFID autentifikacijom. Opremljen je utičnicom za punjenje tipa 2, punjač je kompatibilan sa kablom tipa 1 i 2. U skladu sa industrijskim standardima, punjač koristi MID certificirani mjerač kako bi se osigurala tačnost i ugrađen je RCD modul za sigurnost. Punjač se može povezati na mrežu za punjenje uz pomoć EN-GATE izlaznog prijenosnika. Više javnih punjača na jednoj lokaciji može se integrirati u mrežu sa samo jednom internet komunikacijskom vezom.

I na kraju, ponosni smo na činjenicu da pored AC (sporih) punjača, nudimo i turbo chargere (DC) za velike kompanije. Grosine turbo punjač Rocket FC120 DC 120KW ispunjava europske standarde punjenja za električna vozila novog sistema energije. Kontrola napajanja, upravljanje punjenjem, mrežna komunikacija i druge prilagođene funkcije se nalaze u sklopu jednog uređaja. Cijeli proces je praćen inteligentnom kontrolom, te nudi izlazni napon od 300~1000V DC. CCS2 punjenje jednim pištoljem nudi opciju super brzog punjenja za električno vozilo. CCS2 dual punjenje omogućava punjenje dva električna vozila istovremeno sa jednakom distribucijom snage.

Više o našim proizvodima, pogledajte na sljedećem linku: https://esolar.ba/proizvodi/

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.