Mi gradimo za Vas

O nama

eSOLAR DINAMIKA d.o.o.

Naša inicijativa

Naš cilj je promijeniti moderni svijet i stvoriti održiva i ekološki prihvatljiva energetska rješenja za buduće generacije.

O nama

eSOLAR DINAMIKA d.o.o. nudi usluge elektromontaže solarnih fotonaponskih sustava, te montažu energetskih transformatora (trafostanica). Osim toga, nudimo usluge niskogradnje, betoniranje, sidrenje, bušenje, polaganje kabela, iskop kanala, projektiranje AC i DC ormara. Također nudimo usluge projektiranja, izgradnje, mjerenja i održavanja fotonaponskih solarnih elektrana. Osim toga, nudimo i usluge nabave fotonaponske opreme svih renomiranih proizvođača iz Europe i svijeta. Za naše klijente nudimo invertere, solarne module/panele, litij-ionske baterije i GEL baterije, aluminijske i čelične konstrukcije i setove, kao i kompletnu opremu za elektroenergetiku.

Elektromontaža

Naši djelatnici imaju 10 godina radnog iskustva i licencirani su za izvođenje svih elektro radova na niskom, srednjem i visokom naponu za sve vrste solarnih fotonaponskih sustava. Vršimo instalaciju OFF-GRID, HYBRID i ON-GRID sustava za sva kućanstva, kao i mala, srednja i velika poduzeća. Nudimo stručan i adekvatan pristup svim projektima u skladu s važećim zakonskim propisima. Također, kontinuirano pratimo tehnološki napredak i trendove s ciljem unapređenja procesa izvođenja radova, te osiguravanja kvalitete i zadovoljstva klijenata.

Fotonaponska oprema

Nudimo najpovoljnije ponude solarnih modula/panela iz cijele Europe, izravno od provjerenih proizvođača, kao i certificiranih i ekskluzivnih veletrgovaca koji nude razne solarne proizvode. Nudimo fotonaponske ćelije i pribor, solarne kolektore, spremnike energije i dodatke kao što su inverteri, pretvarači, kablovi, konektori, utikači itd. Ponuda robe poznatih i renomiranih marki. Sve po atraktivnim veleprodajnim cijenama.

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.