Elektromontaža i instalacija solarnih elektrana

Usluge

Projektiranje i izrada elektrotehničkih i elektroenergetskih
projekata solarnih elektrana i njihova izgradnja

Projektiranje i izgradnja elektrana

Nudimo usluge izrade elektrotehničkih i energetskih projekata potrebnih za izgradnju solarne elektrane, kao i izvođenje radova niskogradnje. Izgradnju, puštanje u pogon, upravljanje i održavanje fotonaponskih elektrana izvodimo po principu ključ u ruke ili segmentirano/djelomično prema želji investitora. Za sve naše klijente nudimo mogućnost realizacije sljedećih stavki: detaljna razrada tehničkih i komercijalnih detalja, optimizacija svih detalja elektrane, idejni, glavni i izvedbeni projekt, elektrane na krovovima (jednostavni objekti), elektrane na zemlji,(ishođenje građevinske dozvole). Bilo da se radi o solarnoj elektrani malog, srednjeg ili velikog kapaciteta, naš tim stručnjaka obavlja sve potrebne projektne poslove, a sve u svrhu međunarodne kvalitete u području projektiranja i izgradnje energetskih projekata.

Distribucija solarnih komponenti

Na području Hrvatske i susjednih zemalja u regiji tvrtka eSOLAR DINAMIKA d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer solarne opreme i energetskih komponenti renomiranih proizvođača kao što su Wallbox, INVT, Haitai, Huasun, Vestwoods, Leader, Kysontec, AOKOL, i mnogi drugi. Za sve naše kupce nudimo mogućnost kupnje pojedinačne fotonaponske opreme u veleprodaji i maloprodaji kao što su: inverteri (pretvarači), moduli (paneli), solarne baterije, solarni i klasični punjači za električna vozila, solarne pumpe, solarna rasvjeta, solarne kamere i sustavi videonadzora, baterije za električna vozila, te gotovi Off-Grid sustavi i njihova ugradnja. Također nudimo MC4 kabele i konektore za povezivanje sustava, pametna brojila, AC&DC ormare i još mnogo toga.

Mjerenje i održavanje elektrana

Nudimo razna električna mjerenja fotonaponskih sustava poput snimanja raznih karakteristika panela, stringova i elektrana, mjerenje ulazne istosmjerne i izlazne izmjenične snage elektrane, provjeru i ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija za fotonaponske sustave, mjerenje i ovjeru nakon izgradnje i puštanje u rad, mjerenje insolacije u realnom vremenu, mjerenje kvalitete električne energije prema IEC standardima, mjerenje i kontrola solarnih baterija, kao i sva ostala tehnička mjerenja po zahtjevu naručitelja. Vršimo električna mjerenja fotonaponskih sustava kao što su snimanje raznih karakteristika panela, stringova i elektrana te ostala tehnička mjerenja

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.