Tier1 i Bloomberg kvaliteta

Distribucija solarnih komponenti

Inverteri, moduli, solarne pumpe, punionice električnih vozila i dr.

Kvalitet i garancija

Solarna oprema po mjeri svakog klijenta

Naši proizvođači invertera i solarnih modula nalaze među top 10 Tier1 i Bloomberg međunarodne ljestvice kvalitete u posljednjem kvartalu

Na teritoriji Bosne i Hercegovine, te susjednih zemalja u regionu, kompanija eSOLAR d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer solarne opreme i elektroenergetskih komponenti renomiranih proizvođača kao što su EN+, INVT, Haitai, Huasun, Daxieworld, Leader, Kysontec, te mnogih drugih. Za sve naše kupce nudimo mogućnost kupovine pojedinačne fotonaponske opreme na veliko i malo kao što su: inverteri (pretvarači), moduli (paneli), solarne baterije, solarne i klasične punionice za električna vozila, solarne pumpe, solarna rasvjeta, solarne kamere i sisteme videonadzora, baterije za električna vozila, te gotove Off-Grid sisteme, te njihovu ugradnju. Također, nudimo MC4 kablove i konektore za spajanje sistema. Važno je istaći da se naši proizvođači invertera i solarnih modula nalaze među top 10 Tier1 i Bloomberg međunarodne ljestvice kvalitete u posljednjem kvartalu. Za našu opremu nudimo širok spektar dugoročnih garancija od 5/10 i 15/30 godina.

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.