eSOLAR d.o.o.

BiHKompanija eSOLAR potpisala ugovor sa Unicredit bankom

Kompanija eSOLAR potpisala ugovor sa Unicredit bankom

Danas je kompanija eSOLAR d.o.o. potpisala ugovor sa jednom od najvećim banaka u Bosni i Hercegovini, UniCredit bankom, te se time našla na listi glavnih distributera solarne fotonaponske opreme (solarni moduli). Naime, UniCredit banka nudi namjenske kredite za finansiranje solarnih panela (uključujući i finansiranje prateće opreme i pratećih troškova). Ovim poslovnim potezom je kompanija eSOLAR pokazala i dokazala da polako preuzima tržište Bosne i Hercegovine, te postaje jedan od najvećih tržišnih lidera iz oblasti obnovljivih izvora energije.

Naime, svako pravno i fizičko lice koje želi podići namjenski kredit za izgradnju solarnih fotonaponskih sistema, može isključivo uz pomoć kompanija sa liste glavnih distributera kao što je i eSOLAR d.o.o. dobiti ponudu i predračun za realizaciju EPC sistema sa principom ”ključ u ruke”, te uspješno realizirati svoj projekat solarne elektrane uz pomoć datog kredita.

Kredit se isplaćuje  na namjenski račun, a namjena kredita se dokazuje dostavljanjem predračuna distributera sa navedene liste ispod.

https://bit.ly/3Wya6Ji

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.