eSOLAR d.o.o.

BiHKonferencija o obnovljivim izvorima energije, zaštiti okoliša i turizma

Konferencija o obnovljivim izvorima energije, zaštiti okoliša i turizma

U sklopu ovogodišnjeg događaja pod nazivom „SarajevoWood Days 4“, bit će održana  „Konferencija o obnovljivim izvorima energije, zaštiti okoliša i turizma“ „Open Business Forum No.1“ – Susret privrednika i menadžera. Konferencija će biti održana u petak 9. decembra 2022. godine u Centru Skenderija u Sarajevu, u sklopu svečanog salona, sa početkom u 10:00 časova. U  okviru tematskog bloka za oblast obnovljivih izvora energije, bit će održana panel diskusija na temu: „Budućnost energetskog sektora BiH“- ublažavanje i rješenje trenutne energetske krize i investicije u obnovljive izvore energije. Jedan od učesnika bit će i kompanija eSOLAR d.o.o. koju će na panelu predstavljati izvšni direktor kompanije i stručnjak za oblast solarne enegije u BiH, Goran Valka. Među učesnicima panela, bit će još i:

-Prof.dr. Murćo Obućina – redovni profesor na Mašinskom fakultetu u Sarajevu;

-Prof.dr. Atif Hodžić – dekan Fakulteta u Bihaću;

-Dr. Anton Jekauc ispred Upravnog odbora CIGRE;

-Armin Hodžić – direktor Privredne komore FBiH – Sektor za energetiku.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane privrednike, sva pravna i fizička lica koja su prepoznala obnovljive izvore energije kao rješenje za energetsku krizu u Bosni i Hercegovini, da nam se pridruže i daju svoj doprinos kroz aktivno učešće na panel diskusiji.

m O nama

eSOLAR d.o.o. je bosanskohercegovačka projektantska kompanija sa sjedištem u Sarajevu koja se bavi projektovanjem, izgradnjom, mjerenjem i održavanjem fotonaponskih solarnih elektrana. eSOLAR nudi mogućnost izgradnje Off-Grid i On-Grid sistema elektrana za sve naše klijente.